I vår lantliga miljö råder lugnet. Här sjunger vi långsamhetens lov. Vi tar oss tid, vi ger Dej tid att reflektera. Våra äventyr är inte våghalsiga men ger Dej möjlighet till en inre personlig resa och upptäckten av nya dimensioner. Du upptäcker dofter, ljud och smaker och får närkontakt med vindens virvlar i sjö och bäck.

Fokusera på de små sakerna!

Kanotsafari 2 – 8 pers  
Från Storträsket till havet går färden. En mäktig naturupplevelse genom sjösystem och kanaler. Med rast för fika och dopp kan Du ta dej ner till havet på ett par timmar.

Kanotsafari 2 – 8 pers
Att cykla, promenera och avsluta med en kortare paddling är en annan upplevelse – kanske för den ovane paddlaren. Rast för fika och dopp i Kvarnträsket ingår.

Kanotsafari 2 – 8 pers
Promenad till Kvarnträsket. Rast för fika och dopp. Avsluta med en kortare paddling över träsket. Promenad till havsanläggningen.

Skotersafari
Vi startar från morronsidan, för ljusets skull och kör en längre tur ut i den ljusa, örika skärgården.  Fika och lunch intas vid lämpligt ställe. Åter i Pålänge väntar en härligt varm, eukalyptusdoftande bastu med vedeldad hottube och isvak för den riktigt modiga.

Hästskjuts i Bottenvikens kustland
Det finns en plats ”där själen möter havet”. Dit åker Du med hästskjuts genom tät, mörk granskog. Det skymtar en eld mellan träden……där finns det varm dryck och Du kan slå Dej ner och värma Dej, få en matbit eller bara finnas till!